Sektion M: Lika barn leka bäst (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (238.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sektion M (del 5)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2022-01-20
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180002509
Sektion M: Lika barn leka bäst (ljudbok)

Sektion M: Lika barn leka bäst Ljudbok

(54 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-01-20

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nora Feller har brutit helt med Sektion M och Charlotte Victorin. I Malmö hoppas hon få en nystart, såväl privat som i jobbet. Hon blir tilldelad ett uppmärksammat mordfall, där offret tillhör den innersta, rika kretsen i en välbärgad ort söder om stan. Men det är något med fallet som inte stämmer, Nora får en kuslig känsla av att en mäktig hand styr allt. Och snart får hon veta att Sektion M ska ta över utredningen. Mot chefens uttryckliga order börjar hon göra egna efterforskningar. Men Charlotte kommer knappast tyst se på när Nora sabbar för henne. Och hon har ett trumfkort på hand, en mörk familjehemlighet som hon vet kommer krossa Nora en gång för alla.

"Sektion M - Lika barn leka bäst" är den femte, fristående delen om Sektion M - en särskild enhet inom polisen. I denna del har succéförfattaren Christina Larsson sällskap av gästförfattaren Caroline Grimwalker, hyllad inom spänningsgenren och aktuell med serien Vågbrytarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sektion M: Lika barn leka bäst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  -, 29 juli 2023

  Det är svårt att sluta lyssna. Så spännande!
  Man riktigt önskat att Nora får upprättelse snart.

 2. Bra bok men ...
  -, 14 juli 2022

  ... lika abrupt slut som tidigare. Fortsättning måste komma, man vill ha upplösningen.

 3. Ofullständig
  -, 29 januari 2022

  Detta var den sista boken om sektion M jag kommer att lyssna på. Jonas Malmsjö gör som vanligt ett förträffligt jobb. Boken är för kort och lämnar alldeles för många frågetecken efter sig. Inte ok. Känns bara kommersiellt. Det som om jag har kastat 7 timmar i sjön .

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Christina Larsson