Sektion M: Öga för öga, tand för tand (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (247.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sektion M (del 6)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2023-03-16
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180002523
Sektion M: Öga för öga, tand för tand (ljudbok)

Sektion M: Öga för öga, tand för tand Ljudbok

(110 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-16

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nora Fellers nystart i Malmö slutade i katastrof. Nu står hon själv anklagad för mordförsök och tvingas förlita sig på kollegan Erika för att rentvå sig från misstankar. Samtidigt hittas en torterad och mördad kennelägare i en park i Malmö. Sektion M, med Charlotte Victorin i spetsen, kallas än en gång till Malmöpolisen för att bistå i utredningen. Men som vanligt har Charlotte en dold agenda ...

Strypsnaran dras allt hårdare åt om justitierådet Ingemar Wallin, när Nora närmar sig sanningen om Sektion M. Högt upp i maktens korridorer tvingas mäktiga män ta obekväma beslut som kan innebära fritt fall, för att rädda sig själva.

Upplösningen är brutal med omskakande vändningar och avslöjanden. Det blir en rå och hänsynslös kraftmätning där Nora Feller tvingas agera långt utanför lagen och sina egna principer för att bekämpa de onda krafter som vill förstöra hennes liv. Sanningen som uppdagas visar sig vara mer djävulsk och smärtsam än Nora kunnat föreställa sig. Det finns ingen vinnare och det räcker inte att överleva striden. De mörka krafterna måste tillintetgöras en gång för alla.

"Sektion M - Öga för öga, tand för tand" är den avslutande boken i serien om Sektion M, som har fått över 300 000 lyssningar och toppat ljudbokslistorna. I denna del har Christina Larsson samarbetat med den framgångsrika spänningsförfattaren och före detta polisen Cecilia Sahlström.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sektion M: Öga för öga, tand för tand. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Wow
    - (Bunkeflostrand), 15 april 2023

    Spännande o bra slut!

  2. Nja
    -, 15 april 2023

    Tyckte de tidigare böckerna i denna serie var mycket bättre. Anledningen till att jag lyssnade klart var Malmsjös förtjänst, han är grym på att läsa!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna