Åtta små ord (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (227.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Olivia (del 2)
Inläsare
Lisa Ahnlund
Utgivningsdatum
2021-02-09
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180002585
Åtta små ord (ljudbok)

Åtta små ord Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-02-09

Styckköp

128

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Åtta små ord" är en fristående fortsättning på Yvonne Ehns succédebut "Mina drömmars värde". En härlig feelgood-berättelse om hur allting kan bli riktigt bra, även det inte blir som man tänkt sig.

När Olivias liv plötsligt vänds upp och ner flyttar hon in hos sin bäste vän Gustav. En av hans grannar är den mytomspunna författarinnan Harriet Stålstjärna som Olivia länge beundrat. Hon vill inget hellre än att knacka på Harriets dörr och visa sin uppskattning, men frågan är om hon har mod till det.

Tillsammans med barndomsvännen Charlotta driver Olivia ett framgångsrikt företag, men om hon ska vara helt ärlig känns det inte speciellt roligt längre. Vågar hon erkänna att hon går och bär på en helt annan dröm? Och tål deras vänskap att de går skilda vägar? Det är många frågor som snurrar runt i Olivias huvud och mitt i allt står hon alldeles ensam. En oväntad trädgårdsfest leder till en ny bekantskap, och även om Gustav tycker att det är hög tid för Olivia att börja dejta igen är hon själv osäker på om hon verkligen är redo.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Åtta små ord. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Underbart feelgoodig!
  Boktanten, 16 mars 2021

  Jag tyckte väldigt mycket om författarens förra bok, Mina drömmars värde, så förväntningarna var ju ganska höga. Håller boken måttet?

  Vi får följa Olivia och hennes bästa vänner Gustav och Charlotta. Efter en omtumlande händelse flyttar hon in hos Gustav och börjar samtidigt fundera på vad hon ska göra med sitt liv. Ska hon fortsätta med hennes och Charlottas företag eller ska hon våga sig på något annat?

  Yvonne Ehn har verkligen levt upp till mina förväntningar, boken är pr... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Yvonne Ehn

 • Mina drömmars värde

  Yvonne Ehn

  Olivia har tröttnat på sitt enformiga jobb och livet som singel i storstan. Hon bestämmer sig för att bryta upp och slumpen gör att hon hamnar i den lilla idylliska orten Tranköping. Där anpassar hon sig snabbt till det lugna tempot och tycker att...