Åtta små ord (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (227.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Olivia (del 2)
Inläsare
Lisa Ahnlund
Utgivningsdatum
2021-02-09
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180002585
Åtta små ord (ljudbok)

Åtta små ord (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-02-09

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Åtta små ord" är en fristående fortsättning på Yvonne Ehns succédebut "Mina drömmars värde". En härlig feelgood-berättelse om hur allting kan bli riktigt bra, även det inte blir som man tänkt sig.

När Olivias liv plötsligt vänds upp och ner flyttar hon in hos sin bäste vän Gustav. En av hans grannar är den mytomspunna författarinnan Harriet Stålstjärna som Olivia länge beundrat. Hon vill inget hellre än att knacka på Harriets dörr och visa sin uppskattning, men frågan är om hon har mod till det.

Tillsammans med barndomsvännen Charlotta driver Olivia ett framgångsrikt företag, men om hon ska vara helt ärlig känns det inte speciellt roligt längre. Vågar hon erkänna att hon går och bär på en helt annan dröm? Och tål deras vänskap att de går skilda vägar? Det är många frågor som snurrar runt i Olivias huvud och mitt i allt står hon alldeles ensam. En oväntad trädgårdsfest leder till en ny bekantskap, och även om Gustav tycker att det är hög tid för Olivia att börja dejta igen är hon själv osäker på om hon verkligen är redo.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Yvonne Ehn

  • Mina drömmars värde

    Yvonne Ehn

    Olivia har tröttnat på sitt enformiga jobb och livet som singel i storstan. Hon bestämmer sig för att bryta upp och slumpen gör att hon hamnar i den lilla idylliska orten Tranköping. Där anpassar hon sig snabbt till det lugna tempot och tycker att...