I Sparvens klor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (284.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Svärd utan herre (del 2)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2021-09-01
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180002806
I Sparvens klor (ljudbok)

I Sparvens klor Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-09-01

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Samurajen Hiroshi är efterlyst för mordet på sin före detta herre - ett brott som straffas med halshuggning om han inte lyckas hitta den riktige mördaren först. Vid sin sida har han Tsukiko, kurtisanen han tagit som gisslan men som mer och mer har blivit hans förtrogna.

När en grupp beväpnade män lyckas ta Tsukiko tillfånga för att återföra henne till kurtisanhuset blir Hiroshi desperat. Han vänder sig till den kvinnliga lönnmördaren Sparven för att få hjälp, något som sätter hennes lojalitet på svåra prov. Stunden då alla måste välja sida kommer allt närmare.

"I Sparvens klor" är andra och avslutande delen i serien "Svärd utan herre". Det är en spännande historia om frihet, makt och kärlek som utspelar sig i det feodala Japan för cirka 400 år sedan.

Karin Söderlund Leiflers stora intresse för andra tider och platser väcktes genom böcker hon läste som barn. Fascinationen för Japan ledde så småningom fram till hennes berättelser som är starkt inspirerade av landets historia och kultur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Söderlund Leifler

  • Svärd utan herre

    Karin Söderlund Leifler

    Tsukiko har hört till kurtisanhuset så länge hon kan minnas och hennes framtid som kurtisan är utstakad. Men när den herrelöse samurajen Hiroshi en dag rusar in på gården med svärdet i högsta hugg och tar henne som gisslan förändras allt. Plötslig...