Tusen grader Celsius (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Höga kusten-serien (del 4)
Utgivningsdatum
2022-02-17
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180003155
Tusen grader Celsius (e-bok)

Tusen grader Celsius E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-02-17

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den excentriska konstnären Zeta har efter många år återvänt till Örnsköldsvik för en konstutställning där hon bearbetar sitt barndomstrauma. Där blir hon uppsökt av sin goda vän Kajsa, som nyligen tillträtt en tjänst hos polisen i samma stad. Kajsa berättar att Zetas bror, Sten-Åke "Tåget" Wallbäck nyligen har släppts ut från fängelset och uppmanar vännen att vara försiktig.

Mats Lejonbäck, en förmögen och ryktbar affärsman, har länge varit en stor beundrare av Zetas konst och när han besöker utställningen blir han blixtförälskad i henne. Bara en kort tid därefter friar han till henne och till allas förvåning svarar hon ja. Men plötsligt börjar märkliga saker hända i Mats närhet och när en av hans närmaste män hittas brutalt mördad anar Kajsa att det är Sten-Åke som ligger bakom det hela. Zeta tar dock det hela med ro, om brodern dyker upp vet hon vad hon ska göra. Vad hon inte anar är att det finns fler än hennes bror som vill henne illa ...

Susan Casserfelt har tidigare arbetat som journalist på Sveriges Television och som fotograf men är idag verksam som författare på heltid. "Tusen grader Celsius" är hennes fjärde bok i Höga kusten-serien. Samtliga titlar har översatts till flera språk och "Prästens lilla flicka" blev nominerad till Stora ljudbokspriset.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susan Casserfelt