Ur havet stiger vågorna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (345.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
De fyra elementen (del 3)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2021-08-09
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180003247
Ur havet stiger vågorna (ljudbok)

Ur havet stiger vågorna Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-08-09

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På ytan är Louise Strandbergs liv en idyll. Hon har ett bra jobb som rektor på en skola i Härnösand, bor i ett vackert hus och har en lycklig familj. Allting är dock inte riktigt som det ser ut. Hennes man Christer är notoriskt otrogen, hennes jobb slukar all fritid och relationen till dottern Isabelle är minst sagt ansträngd.

Pressad av sina privata problem begår Louise ett ödesdigert misstag. Då pappan till hennes elev Daniel misstänks för att ha misshandlat sin son låter hon sig övertalas till att vänta med en anmälan. Dagen därpå kommer Daniel inte till skolan. Pappan hävdar att hans fru har lämnat honom och tagit de två barnen med sig. Men talar han verkligen sanning? Samtidigt drar Isabel till Stockholm med sin nye pojkvän som ingen i familjen har träffat. Vem är han egentligen? Och varför svarar dottern inte i sin mobil?

"Ur havet stiger vågorna" är en psykologisk thriller där en tragedi uppdagar två trasiga familjers djupaste hemligheter. En berättelse om otrohet, våld och skuld.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Sjögren