Det brustna hjärtats desperado (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (260.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2022-06-08
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180003858
Det brustna hjärtats desperado (ljudbok)

Det brustna hjärtats desperado Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-06-08

Styckköp

147

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Victor är en helt vanlig kille i trettiofemårsåldern. Han tycks ha allt i livet: ett jobb som socialsekreterare som han trivs bra med, ett tryggt och långvarigt förhållande med flickvännen Bente och en fin lägenhet. Men så en dag inträffar det oväntade: som en blixt från klar himmel vill Bente plötsligt separera. Victor fattar ingenting, de har ju det bra tillsammans och har till och med planerat att gifta sig. I brist på vänner och av ren desperation börjar Victor umgås med sin mycket yngre bror, Simon, och snart vänds hans händelselösa vardagsliv till ett fullständigt kaos.

"Det brustna hjärtats desperado" är en skruvad och originell berättelse om livets nyckfullhet och oförutsägbara vändningar.

Det två författarna, Peter Jonsson och Peter Gabrielsson, föddes i början av sjuttiotalet i Umeå och träffades för första gången när de var i tioårsåldern. De har varit Umeå trogna under hela sina liv och har sedan tonåren ägnat sig åt kortfilmer, musikvideor, filmmanus och noveller. Idag kombinerar de sitt skrivande med arbete som socialsekreterare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »