Allt är inte guld (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jämtlandspolisen (del 2)
Utgivningsdatum
2023-11-16
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180003957

Allt är inte guld E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2023-11-16

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Polisinspektör Marita Lander skulle nog helst dricka varm choklad hemma i soffan med katten Jamar. Men när två mord och ett försvinnande inträffar i Åre-trakten på kort tid och Jämtlandspolisen är underbemannad får hon kämpa mot klockan och chefer som hellre pratar med medierna än sina kollegor.

Bakom fasaden till Åres gourmetrestauranger och brölande barer gömmer sig en verklighet av droghandel och kriminalitet som får efterverkningar i Stockholms undre värld. Det är inte Ramis avsikt att hamna i onåd hos Hajen men plötsligt har han en skuld som måste betalas tillbaka och den tar honom till en iskall värld av snö, svek och hämnd, där han måste riskera allt för att överleva.

"Allt är inte guld" är Linda H. Staafs andra bok i serien om Jämtlandspolisen. Hon har i många år arbetat inom svenska polisens högsta skikt, senast som underrättelsechef för NOA, Nationella operativa avdelningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linda H Staaf

  • Ulv i fårakläder

    Linda H Staaf

    Det är lördagsmorgon den 25 juli 2009 och EU-toppmöte i Åre. Europas blickar är riktade mot Sverige och då händer det som inte får hända: en man skjuts till döds på ett anrikt hotell mitt i centrum, en kallblodig avrättning. Strax därefter inkomme...