Meningen med döden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (211.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Förvillande lik (del 2)
Inläsare
Kjell "Coach" Bengtsson
Utgivningsdatum
2022-03-03
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180003988

Meningen med döden Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-03-03

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När polisen kallas till en gammal rivningskåk i utkanten av Uppsala gör man en fasansfull upptäckt: på en smutsig madrass i en stor blodpöl ligger ett gråtande spädbarn. I övrigt är huset alldeles tomt. Det blir upptakten till en rad makabra händelser som leder till en intensiv jakt på ett kriminellt gäng med mord, droghandel och trafficking på programmet. Och än en gång får de tre poliserna Kenneth Klintman, Lisa Norén och Katarina Solberg ta sig an ett fall med oanade vändningar.

"Meningen med döden" är den andra, fristående delen i serien om de tre poliserna Kenneth Klintman, Lisa Norén och Katarina Solberg. Ulf Broberg och Kjell E. Genberg har låtit några av sin respektive huvudpersoner från tidigare böcker stråla samman för att lösa riktigt svåra fall som hamnar på Uppsalapolisens bord.

Ulf Broberg är journalist i botten och har framför allt engagerat sig i frågor som rör samhällsproblem, inte minst organiserad kriminalitet. Kjell E. Genberg är en av Sveriges mest produktiva författare inom olika genrer, främst kriminallitteratur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Meningen med döden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Meningen med döden
    Pelleskutt7 (Alsterbro), 8 februari 2024

    Det var en mycket spännande och underhållande bok och bra uppläsare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna