Livet på distans (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Värket (del 2)
Utgivningsdatum
2022-08-15
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180004473

Livet på distans E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-08-15

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vår 2020. En pandemi vänder upp och ner på tillvaron och det mesta ska nu ske på distans. Det blir en utmaning för många, men det dyker även upp oväntade möjligheter.

Anders, ensamstående tvåbarnspappa, stortrivs med att få mer tid över för sig själv och barnen, samtidigt som hans kärleksliv skakas om av den tilldragande Mimmi. Annika brottas med det dåliga samvetet av att inte räcka till som chef i den nya arbetssituationen, och när hennes gamla pappa blir sjuk ställs allt på sin spets. Jenny, den duktiga tjejen som vill ha kontroll på tillvaron, har svårt för ett hemmakontor i sin prydliga lägenhet och Martina, en nyanställd ung ekonom, är partyprinsessan som inte räknat med att hennes nya jobb skulle innebära att arbeta ensam i sin lilla enrummare. Tillsammans försöker kollegorna få styr på det nya normala.

"Livet på distans" är en feelgoodroman och en fristående uppföljare till "Värket - kaos på kontoret". Här får vi återse några av Värkets anställda och följa hur deras liv förändras när de tvingas ställa om till att jobba hemifrån.

"En varm och rapp vardagsberättelse om karaktärer som du garanterat känner igen och som är lätta att tycka om."
AGNETA NORRGÅRD, boktipsare P4 Västernorrland
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Lundholm