Dotter av jord (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jordfödd (del 1)
Utgivningsdatum
2022-11-08
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180004886
Dotter av jord (e-bok)

Dotter av jord E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-11-08

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Irland 1649. Krigen rasar i Europa. När oroligheter sprider sig över landet beslutar Aileas far sig för att flytta med sin familj till Skottland. Där bor Magy, en kvinna bevandrad inom örternas läkekonst, som tidigt förstår att det är något speciellt med flickan. Snart blir Ailea intrasslad i något större än henne som kommer att påverka flera människors öden.

På andra sidan havet börjar Roderic sin militära utbildning på krigsskolan i Bologna. Där lär han känna den charmige mentorn Muccio, som gör sitt yttersta för att få fason på sin eldiga lärling. Pojken känner sig redo för strid, men är han beredd på den våldsamma verklighet som väntar där ute?

"Dotter av jord" är första delen i Ann-Catrin Mattssons serie Jordfödd, en svit historiska romaner som utspelar sig i 1600-talets Europa. Böckerna tar oss med på en fartfylld resa genom krig, kärlek och uråldriga mysterier. Detta är en nyinläsning av verkets första utgåva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann-Catrin Mattsson

  • Varsel i natten

    Ann-Catrin Mattsson

    Jordfödd Special Editions - vackert inbundna och tryckt i exklusiv soft touch är dessa samlarutgåvor utsökta presenter och den perfekta prydnaden i bokhyllan. Spänning, passion och mystik i 1600-talets Europa. England 1655. Ailea har anlänt till k...