Varsel i natten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (373.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jordfödd (del 2)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2022-11-24
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180004893
Varsel i natten (ljudbok)

Varsel i natten Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-11-24

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
England 1655. Ailea har anlänt till klostret som huserar Sällskapets hemliga skola, där hon undervisas i de dolda lärorna. Viskningar följer henne och folk tystnar när hon går in i rum. Redan före Aileas födelse har hon varit lovad till den sicilianske prinsen Aaron, som hon enligt högre makter ska få ett barn med.

Roderic är tillbaka på militärskolan i Bologna. Han har snabbt skapat sig ett namn efter att ha dödat den legendariska befälhavaren Jean François de Fosse, men berömmelsen sticker folk i ögonen. Efter en duell blir han fiende med en mäktig, hämndlysten greve.

Ailea och Roderic har länge mötts i drömmar och syner, där de formar ett djupt band. Kanske är de närmare varandra i verkligheten än de tror?

"Varsel i natten" är andra delen i Ann-Catrin Mattssons serie Jordfödd, en svit historiska romaner som utspelar sig i 1600-talets Europa. Böckerna tar oss med på en fartfylld resa genom krig, kärlek och uråldriga mysterier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Varsel i natten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vilken bok!!!
  Snezana Lindskog, 6 januari 2023

  Vi har lyssnat och längtat efter varje ledig stund för att lyssna vidare. Diskussionerna före och efter har gjort att boken har växt för varje kapitel vi hört. Att slutet är bländande och över förväntan är ett stort plus men också minus. Vem kan orka vänta på del tre?

  Ann-Catrin Mattssons liknelser är jordnära och så passande och klockrena för varje händelse. Miljöbeskrivningarna får sin touch också och gör platserna synliga för mig som läsare för mig vidare i händelserna. Karaktäre... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann-Catrin Mattsson

 • Dotter av jord

  Ann-Catrin Mattsson

  "Outlander har blivit utkonkurrerad." - Hannah Johansson, bokbloggare "En pulshöjande saga, full med spänning, och en kärlekshistoria som kommer sätta Romeo & Julia på avbytarbänken."- Diana Larsdotter Axtelius, bokrecensent Spänning, passion, vål...