Öga för öga, tand för tand (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sektion M (del 4)
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2023-03-16
Förlag
Word Audio Publishing
Dimensioner
200 x 140 x 25 mm
Vikt
426 g
SAB
Hc
ISBN
9789180005289
Öga för öga, tand för tand (inbunden)

Öga för öga, tand för tand

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2023-03-16
129
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Öga för öga, tand för tand Kan levereras innan julafton
Sektion M är en specialenhet med bas i Göteborg, obegränsade resurser och handplockad expertis inom brottsutredning, skapad för att lösa speciellt komplicerade mord. Till sitt förfogande har denna elitstyrka en specialbyggd buss med labb, obduktionsrum och sovplatser. De stoltserar med en hundraprocentig uppklarningsgrad av sina fall. Men är allt verkligen så perfekt som det verkar?

Nora Fellers nystart i Malmö slutade i katastrof. Nu står hon själv anklagad för mordförsök och tvingas förlita sig på kollegan Erika för att rentvå sig från misstankar. Samtidigt hittas en torterad och mördad kennelägare i en park i Malmö. Sektion M, med Charlotte Victorin i spetsen, kallas än en gång till Malmöpolisen för att bistå i utredningen. Men som vanligt har Charlotte en dold agenda

Strypsnaran dras allt hårdare åt om justitierådet Ingemar Wallin, när Nora närmar sig sanningen om Sektion M. Högt upp i maktens korridorer tvingas mäktiga män ta obekväma beslut som kan innebära fritt fall, för att rädda sig själva.

Upplösningen är brutal med omskakande vändningar och avslöjanden. Det blir en rå och hänsynslös kraftmätning där Nora Feller tvingas agera långt utanför lagen och sina egna principer för att bekämpa de onda krafter som vill förstöra hennes liv. Sanningen som uppdagas visar sig vara mer djävulsk och smärtsam än Nora kunnat föreställa sig. Det finns ingen vinnare och det räcker inte att överleva striden. De mörka krafterna måste tillintetgöras en gång för alla.

 

"Öga för öga, tand för tand" är den avslutande delen i serien om Sektion M. I denna del har den framgångsrika Cecilia Sahlström medverkat som gästförfattare.

Christina Larsson, som även skrivit böckerna om kriminalkommissarie Ingrid Bergman, har under sitt författarskap sålt hundratusentals exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Öga för öga, tand för tand
  2. +
  3. Lika barn leka bäst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lika barn leka bäst av Christina Larsson, Caroline Grimwalker (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna