Ulv i fårakläder (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Jämtlandspolisen (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2023-11-09
Förlag
Word Audio Publishing AB
SAB
Hc.01
ISBN
9789180005302

Ulv i fårakläder

(40 röster)  |   Läs 1 recension
Mp3-skiva,  Svenska, 2023-11-09

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är lördagsmorgon den 25 juli 2009 och EU-toppmöte i Åre. Europas blickar är riktade mot Sverige och då händer det som inte får hända: en man skjuts till döds på ett anrikt hotell mitt i centrum, en kallblodig avrättning. Strax därefter inkommer ett bombhot mot kabinbanan och en grupp turister fastnar högt över marken, långt uppe på kalfjället.

Insatspolisen Christian Ståhl inleder en kamp mot tiden för att rädda turisterna och när nationella insatsstyrkan inte kan inställa sig snabbt nog tar han hjälp på annat håll. Man inleder en intensiv jakt över vidsträckta fjäll, genom mörka skogar och i jämtländska byar. Snart uppenbarar sig en organisation som är beredd att göra vad som helst för att få makt - och inte minst hämnd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ulv i fårakläder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Smällen i fjällen
    -, 12 januari 2024

    Kvinnliga deckarförfattare sätter Norrland på kartan. Linda Staaf är en av dem. Spännande och överraskande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linda H Staaf

  • Allt är inte guld

    Linda H Staaf

    Hon kan inte komma ihåg när de sist hade så här mycket snö. De små iskristallerna hon andas in är en obekväm kontrast till den svettiga t-shirten mot ryggen. Det första hon ser är hunden, den ligger i en pistad del av slalombacken och snön har fär...