I den mörkaste vrå (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (185.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fruängsdeckarna (del 3)
Inläsare
Janna Eriksson
Utgivningsdatum
2022-11-03
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180005869
I den mörkaste vrå (ljudbok)

I den mörkaste vrå Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-11-03

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Efter två tuffa fall vilar Gunvor ut hos sin särbo Kjell på Gran Canaria. De underbara dagarna fylls av sol och värme, men redan efter några veckor börjar tillvaron kännas långtråkig och snart längtar hon efter nya utmaningar. Men man ska se upp med vad man önskar sig.

En tidig morgon blir Gunvor vittne till ett mordförsök i samband med en uppgörelse i den undre världen. Och när en skolkamrat till hennes unga vän Elin blir skjuten ställs allt på sin spets. Gunvor gör sitt bästa för att reda ut händelsen, men det väcker fler frågor än svar. Varför har August blivit skjuten? Är någon mer i fara? Vem kan man egentligen lita på? När hon inte hittar svaren vänder hon sig till den attraktive kommissarien Mateo Vega. Men trots hans hjälp är Gunvor och ungdomarna snart insnärjda i en kamp om liv och död.

Luna Miller debuterade som författare 2015 och har sedan dess gett ut både deckare och romaner. Flera av dem har blivit översatta till andra språk. "I den mörkaste vrå" är tredje delen i hennes serie "Fruängsdeckarna".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Luna Miller