Under misteln (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-24
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180006064
Under misteln (e-bok)

Under misteln E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-10-24

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Till skillnad från vad hennes efternamn antyder ser Sofie Storm sig själv mer som en lätt bris. Bakom kulisserna på det populära programmet Edwards jul är hon en sansad motvikt till den snarstuckna Edward. Med samma mjuka hand skjuter hon mammans kommentarer om Martin, Sofies svärmorsdröm till exman, åt sidan.

Tjejkompisarna från bokklubben är dock alla överens om att Martin är en tölp, trots att de som oftast har skilda åsikter om böckerna de läser. De borde hjälpa Sofie lite på traven, kanske genom att arrangera en och annan blind date?

Veckorna går i Visby, pepparkakshusen blir allt fler och luften fylls av doften av hyacint. I skenet av juleljus, och med ett pirr under en mistel, sprider sig julens magi över Sofies arbete och hem.

"Det här är verkligen en mysig och hjärtevärmande julbok om att hitta sig själv. Vänskap och romantik med Visby i juleskrud." - Malins bokblogg
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Under misteln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Juldoftande karamell
    @boktyckaren, 12 november 2022

    "Under misteln" är en juldoftande karamell som får dig i julstämning. Inledningsvis handlar den mycket om Sofies jobb, och jag blir förbannad på hur vissa uppför sig. I bokklubben får vi ta del av analyser och tips på flera böcker, vilket jag gillar.

    Längre in i boken slår julstämningen till. Den blir härligt romantisk och jag både skrattar och gråter. Älskar att barnen får ta plats i berättelsen. En riktigt mysig feelgood i juletid.

    🎄🎄🎄🎄 av 5 🎄

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Portner