Köpmannens dotter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Handelshuset Weber (del 3)
Utgivningsdatum
2023-10-20
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Heidi Granqvist
ISBN
9789180007801
Köpmannens dotter (e-bok)

Köpmannens dotter E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-10-20

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Anna har återvänt till Björneborg från Lübeck efter att ha blivit änka för andra gången och vistats hos Hermann Webers familj i tio givande och föränderliga år. Under tiden har Annas sondöttrar vuxit upp till giftasvuxna fröknar, och deras far försöker ivrigt hitta lämpliga män åt dem. Men den temperamentsfulla Marie går inte med på att gifta sig med den man fadern valt bara för att han ska kunna utvidga sina affärsintressen, så Anna får i uppdrag att ta den trotsiga skönheten till släktingar i Stockholm för att låta henne lufta på sig och tänka över saker och ting.

Societetslivet i stora världen bländar flickan som vuxit upp i en småstad och snart låter hon sig förtrollas av den charmante kvinnotjusaren Mauritz Tjurcrona. Paret orsakar en upprörande skandal precis innan Tjurcronas förlovningsfest, och Anna måste släpa Marie tillbaka till Björneborg undan skvallret. Men där hemma visar det sig finnas ännu större grund för skvaller ...

Leila Tuure är känd för sina historiska romaner. I denna serie följer vi köpmannasläkten Webers händelserika liv i Finland på 1700- och 1800-talen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Leila Tuure