Blek måne (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (283.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Skuggsidor (del 1)
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2024-06-04
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180008303

Blek måne Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2024-06-04

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Felicia har byggt upp det perfekta livet. Hon är lärare på en gymnasieskola, sitter i kommunfullmäktige, har en god ekonomi och är lyckligt gift med Magnus. Nuförtiden är hon är en respekterad medborgare, med läget under kontroll. Det är åtminstone vad hon visar utåt.

Men en natt knackar det på dörren och Felicia står öga mot öga med sin härjade syster, som försvann för 18 år sedan. När morgonen kommer är Felicias perfekta liv i spillror och hon måste ge sig ut på jakt efter svar som hon egentligen inte vill ha. Svar som förklarar vad som under ytan alltid har hållit henne fjättrad.

Blek måne är en tät, psykologisk thriller som inte väjer för mänsklig svärta eller de skeva mekanismer samhällets skuggsidor frammanar. En spänningsdebut om lojalitet, skam och systerskap, som håller läsaren i ett järngrepp från början till slut.

Rebecca Romero är gymnasielärare och författare. Hon har tidigare utkommit med självbiografiska boken Den osynliga buren och den pulserande nutidsromanen Jag brinner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rebecca Romero