Brottarbröder : En fight för livet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jimmy Lidberg, Martin Lidberg
Utgivningsdatum
2020-10-26
Förlag
Mondial
ISBN
9789180020268
Brottarbröder : En fight för livet (ljudbok)

Brottarbröder : En fight för livet (ljudbok)

(4 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-10-26
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Historien om Martin och Jimmy Lidberg skulle kunna vara en framgångssaga om hur två bröder från Farsta kom att bli bäst i världen. Men den viktigaste berättelsen är en annan -- och den handlar om att besegra sin egen historia.

Brödernas pappa är en legend inom spelkretsar i Stockholm. Han är charmig och karismatisk, en omtyckt man full av äventyr och upptåg. Men för de som står honom nära kretsar livet kring ett skenande spelmissbruk, enorma skulder, ständiga lögner och dödshot från kriminella. Och mitt i allt står en mamma som försöker hålla ihop en familj.

Brottarbröder är en hårdkokt och gripande uppväxtskildring om broderskap, kamp och hur ens inre driv kan ta en till oanade höjder -- eller rakt ut över stupet.

*

Martin och Jimmy Lidberg hör båda till Sveriges absolut bästa brottare genom tiderna, med OS-, VM- och EM-medaljer på meritlistan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Kombinationsträning med Martin Lidberg

    Martin Lidberg, Johnny Nilsson

    Martin Lidberg och idrottsforskaren Johnny Nilsson ger här en guidning i kombinationsträningens spännande och omväxlande värld. Alla som vill få en bättre basfysik och helhetsfysik har nytta av den här boken. Motionärer, idrottsaktiva på olika niv...

  • Träna med medicinboll

    Martin Lidberg, Johnny Nilsson

    Medicinbollträning har varit en populär träningsform i snart ett sekel. Ett av de viktigaste kännetecken är att träningen är funktionell, det vill säga att den involverar både balans och koordination i själva styrketräningen. Att träna med medicin...