Att skapa vinnare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2020-11-25
Förlag
Mondial
Dimensioner
215 x 145 x 13 mm
Vikt
287 g
SAB
Rbbaa
ISBN
9789180020404
Att skapa vinnare (häftad)

Att skapa vinnare

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-11-25
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
LÄR DIG TRÄNA UNGDOMAR SOM SVERIGES STÖRSTA TALANGFABRIK

Att bli fotbollsproffs är en dröm för många unga. Peter Kisfaludy vet hur man förverkligar den. Han har under sina fyrtio år som ledare lotsat mängder av fotbollsungdomar från den första bredsidan till fullblodsproffs med landslagsmeriter.

Nu ger han sitt recept för att lyckas med den långa och mödosamma vägen till toppen. Utan att linda in de obekväma budskapen tar Kisfaludy upp ämnen som toppning, föräldrahantering och barns rätt att tävla. Genom konkreta tränings- och uppförandetips till dig som ledare, förälder eller idrottsungdom lär han ut sin metod för att skapa vinnare.

*

Peter Kisfaludy är sportchef och akademitränare i Brommapojkarna. Boken är skriven tillsammans med Niclas Andersson, journalist och fotbollspappa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att skapa vinnare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    José Mourinho, 19 februari 2021

    Intressant att läsa eftersom det tar upp många problem, tips som man kommer i kontakt med som ungdomtränare. Skriven av en ungdomstränare med mycket erfarenhet som jag tycker väger tyngre än all forskning som man annars hänvisas till när man går SVFF ungdomstränarutbildningar.
    //José Mourinho

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna