#fredrikälskarhundar : konsten att kommunicera med hundar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (116.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredrik Steen
Utgivningsdatum
2021-01-25
Förlag
Mondial
ISBN
9789180020534

#fredrikälskarhundar : konsten att kommunicera med hundar Ljudbok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-25
169
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det här är en bok för dig som älskar hundar och för dig som vill bli bättre på att förstå och kommunicera med dem.

I #fredrikälskarhundar berättar hundcoachen Fredrik Steen hur man bäst kommunicerar med hundar och hur de fungerar. Han ger enkla förklaringar och lösningar på vanliga problem och visar hur du med enkla medel kan hjälpa din hund att bli en ännu lyckligare familjemedlem. Fredrik berättar också om hur hans hundintresse började och hur hundarna har format hans liv.

Fredrik Steen är är känd av hela Hundsverige som Hundcoachen i TV4 Nyhetsmorgon. Hans hundintresse väcktes tidigt och han har inte levt en enda dag i sitt liv utan två eller flera hundar. Hans tränings- och tävlingskarriär satte fart tidigt och redan som tonåring hade Fredrik utbildat ett stort antal hundar i flera discipliner och på olika nivåer. 1993 startade han sin uppfödning av schäfrar. Genom åren har han lyckats få fram ett antal champions, tjänstehundar och fina familj- och tävlingshundar, och tävlat VM med egen hund.

Fredrik är utbildad domare för både bruksprov och utställning. Utöver det har han arbetat som lärare och instruktör för polisskolan och Rikskriminalpolisen där han utbildade nya polishundförare och fortbildade polishundsinstruktörer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av #fredrikälskarhundar : konsten att kommunicera med hundar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas
  Annelie Brattfors , 21 mars 2021

  Tydligt och enkelt förklarat. Mycke sunt förnuft och fint beskrivet samspel mellan hund och människa. Kloka råd och bra exempel.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fredrik Steen

 • SIGNERAD - Lilla Nymo och jakten på den försvunna bollen

  Fredrik Steen

  En dag när Lilla Nymo och hennes kompisar ska spela nosboll är bollen plötsligt försvunnen! Snart förstår gänget att någon måste ha tagit den. Men vem tar en boll - och varför? Lilla Nymo ger sig ut på bolltjuvjakt tillsammans med den kloka poliss...

 • Hundlära : råd och övningar för en starkare relation

  Fredrik Steen

  I Hundlära har hundcoachen Fredrik Steen samlat sina bästa råd för hur du och din hund kan utveckla er relation. Han delar med sig av strategier för ett tryggare hundliv, bjuder på snillrika tips och presenterar övningar som är både roliga och enk...