Vin från A till Ö (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-08-20
Förlag
Mondial
Dimensioner
248 x 188 x 30 mm
Vikt
1060 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789180020602
Vin från A till Ö (kartonnage)

Vin från A till Ö

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2021-08-20
219
  • Boken är tillfälligt slut hos förlaget! Beställ gärna ändå, förväntad leverans vecka 41
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Du kanske känner precis som jag gjorde i början: Hur gör man? Det kan kännas stort och svårt men jag är levande bevis på att ett vinintresse inte behöver följas av en flerårig utbildning i nyanser och jäsningsprocesser. Vad som hälls ner i mitt vinglas är en av de roligaste sakerna att ta reda på och när du väl utrönat lite vad det är du tycker om så kommer bollen vara i rullning och då går den inte att stoppa.

Måste det vara så svårt att bli den som kan något om vin? Hur lär man sig bemästra konsten att beställa på restaurang? Och vilken roll spelar egentligen glaset du dricker ur?

Vin från A till Ö är en vinresa utan pekpinnar, en guide för dig som vill få ditt vinintresse att växa eller väckas, där det enda som spelar roll är vad du gillar, inte hur mycket du kan.

*

Frida Lund är en av Sveriges främsta mat- och vinprofiler och influencer. Hon driver kontot @_fridaund (tidigare @godagrejer) och Facebookgruppen Vinhaggorna. Hon är också programledare för VIN-TV.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vin från A till Ö
  2. +
  3. Goda grejer : plockmat, söndagsmiddag, vardag och dessert

De som köpt den här boken har ofta också köpt Goda grejer : plockmat, söndagsmiddag, vardag o... av Frida Lund (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frida Lund

  • Goda grejer : plockmat, söndagsmiddag, vardag och dessert

    Frida Lund

    »Att äta tillsammans är en upplevelse. Blunda och tänk dig; ett stort, stökigt bord, händer som pillar i en skål med bulgur, munnar som rör sig snabbt, glas som fylls på, kanske en fläck olivolja på duken. Du sitter där, blickar ut över dina vänne...