Allt ingen sa (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (105.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Richard Magyar
Utgivningsdatum
2021-05-05
Förlag
Mondial
ISBN
9789180020763
Allt ingen sa (ljudbok)

Allt ingen sa (ljudbok)

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-05-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Många drömmer om en karriär inom elitidrotten. Men för att ta sig dit krävs mer än talang och driv. I Allt ingen sa berättar fotbollsspelarenRichard Magyar en historia från omklädningsrummet som man sällan hör. Det är en berättelse om att leva proffslivet samtidigt som man tvivlar på vem man är och på sin plats i livet. Men det är också en berättelse om att jobba med sig själv och komma ut starkare på andra sidan.

Här vävs egna erfarenheter ihop med handfasta tips på hur man kan hantera sådant som ångest, dålig självbild och vacklande självförtroende, i en bok som riktar sig till alla som vill nå sina drömmar utan att tappa bort sig själva på vägen.

*

Richard Magyar (f. 1991) är fotbollsspelare i Hammarby och har tidigare varit proffs i Schweiz och Tyskland. Utöver sin idrottskarriär har Magyar engagerat sig i frågor som rör psykisk hälsa hos unga och idrottare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Allt ingen sa. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    Fredrik, 27 maj 2021

    Bra innehåll och många bra tips, jag gillar den här boken. Köpte först den som ljudbok men har nu beställt den som bok också.

  2. Hade för höga förväntningar
    Mari, 27 maj 2021

    Såg ett inslag på TV om boken och fick förväntningar om MASSOR av tips. Tyckte inte att dessa infriades. Men boken är bra som ett exempel på att psykisk ohälsa förekommer överallt och bör pratas om på samma sätt som fysiska skador. Ett bidrag till att motverka tabun och skam!

Visa alla 2 recensioner