Allt ingen sa (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (110.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Richard Magyar
Utgivningsdatum
2021-05-05
Förlag
Mondial
ISBN
9789180020763

Allt ingen sa Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-05

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Många drömmer om en karriär inom elitidrotten. Men för att ta sig dit krävs mer än talang och driv. I Allt ingen sa berättar fotbollsspelarenRichard Magyar en historia från omklädningsrummet som man sällan hör. Det är en berättelse om att leva proffslivet samtidigt som man tvivlar på vem man är och på sin plats i livet. Men det är också en berättelse om att jobba med sig själv och komma ut starkare på andra sidan.

Här vävs egna erfarenheter ihop med handfasta tips på hur man kan hantera sådant som ångest, dålig självbild och vacklande självförtroende, i en bok som riktar sig till alla som vill nå sina drömmar utan att tappa bort sig själva på vägen.

*

Richard Magyar (f. 1991) är fotbollsspelare i Hammarby och har tidigare varit proffs i Schweiz och Tyskland. Utöver sin idrottskarriär har Magyar engagerat sig i frågor som rör psykisk hälsa hos unga och idrottare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Allt ingen sa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gav upp
  -, 15 september 2021

  Säkert en bra bok för den som behöver lite råd på vägen. Gav upp efter 50 min, inte min typ av bok just nu. Tycker själva uppläsningen kändes för tung trots att jag ökade hastigheten. Men som sagt: Jag lyssnade inte klart pga ointresse av innehållet, innehållet kanske intresserar någon annan.

 2. Tack Richard!
  -, 9 juli 2021

  Med detta raka, ungdomliga och ärliga språk (och med få pekpinnar) lyckades författaren nå min 20-årings tankar och vara en hjälp att vända hans negativa självbild. Tack!

 3. Bra bok
  Fredrik, 27 maj 2021

  Bra innehåll och många bra tips, jag gillar den här boken. Köpte först den som ljudbok men har nu beställt den som bok också.

 4. Hade för höga förväntningar
  Mari, 27 maj 2021

  Såg ett inslag på TV om boken och fick förväntningar om MASSOR av tips. Tyckte inte att dessa infriades. Men boken är bra som ett exempel på att psykisk ohälsa förekommer överallt och bör pratas om på samma sätt som fysiska skador. Ett bidrag till att motverka tabun och skam!

Visa alla 4 recensioner