Mina nio liv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-13
Förlag
Mondial
Dimensioner
217 x 147 x 20 mm
Vikt
336 g
SAB
Lz
ISBN
9789180020893

Mina nio liv

(27 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-01-13
248
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Moderaternas starke man i grodgölen.
Johannes Klenell

Partiets mest energiske dyngspridare på sisådär 150 år.
Jan Guillou

Brutaliserar offentligheten.
Peter Wolodarski

En sämre version av Donald Trump.
Isobel Hadley-Kamptz

Föreställningen om att en katt har nio liv existerar i nästan alla kulturer och har gjort så i mer än tusen år. I det forntida Egypten sågs katten som en gudomlig varelse, men idag brukar vi tänka på de nio liven i relation till att kattskrällen verkar vara så otroligt svåra att ta kål på. De landar liksom alltid på fötterna, hur de än faller.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mina nio liv
 2. +
 3. Minnen av kriget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Minnen av kriget av Nikolaj Nikulin (inbunden).

Köp båda 2 för 477 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Mina nio liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hanif B
  Anna Birgitta (Dalarna), 7 mars 2023

  Den är torftigt skriven, har alldeles för många anspelningar på händelser som antagligen är menade att vara lustiga. Dessutom en hel del könsord som enligt mig inte tillför något utan bara irriterar.

 2. Sverige behöver Hanif Bali
  Lotta Söderström, 20 februari 2022

  Jag ska inte sticka under stol med att jag ser Jens Ganmans vassa penna i Hanif Balis bok "Mina nio liv" och det glädjer mig. De båda herrarna är vänner och delar i mångt och mycket samma åsikter. Att det är Hanif Bali som berättar går inte att ta miste på, hans klarspråk "hör" jag och känner igen direkt. Har man lyssnat troget på Hanifs podd Godton, som han gör med vännen Per Lindgren, är många av historierna bekanta. Det går snabbt i svängarna när Hanif avslöjar hemligheter och erkänner sin... Läs hela recensionen

 3. Citatmaskin
  Juha Tammerström Hiltula, 1 februari 2022

  Mycket humor av denne mästare av begriplig politik för vanliga människor. Att få en inblick i hur aningslös och naiv Sveriges mottagande av ensamkommande fungerar är skrämmande.

 4. Underhållande
  Bjarne Wilmarsgård, 31 januari 2022

  En bok som man säkerligen kan ha olika åsikter om. För egen del fann jag den både underhållande och att den erbjöd mig tillfällen för "egna funderingar".
  Behöver jag lägga till att jag finner människor som "är som Bali" är en slags människor jag gillar lite extra. Precis som (medskribenten) Jens Ganman.

 5. Kan rekommendera den
  EVA, 17 januari 2022

  En bok man bara inte vill lägga ifrån sig. En bok jag varmt kan rekommendera. En modig man som vågar bemöta orättvisa o kritik samt hyckleri.

Visa alla 5 recensioner