Läk dig själv (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (305.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jessica Pellegrini
Utgivningsdatum
2021-10-05
Förlag
Mondial
ISBN
9789180021227
Läk dig själv (ljudbok)

Läk dig själv Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-10-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En revolutionerande metod för läkande som utgår från din inre kraft.

Som klinisk psykolog kände sig Nicole LePera frustrerad över den traditionella psykoterapins begränsningar. Hon ville göra mer för sina patienter, och för sig själv, och utformade en holistisk filosofi för psykisk, fysisk och andlig hälsa som utrustar människor med de verktyg som behövs för att läka på egen hand.

Läk dig själv är en oumbärlig guide för dig som vill skapa ett mer autentiskt och glädjefyllt liv. Genom att luta sig mot forskning inom många vetenskapliga fält hjälper LePera oss att förstå hur psykologiska trauman, ofta från vår barndom, påverkar inte bara våra psyken utan hela kroppen.

LePera erbjuder stöd och verktyg som gör det möjligt att bryta destruktiva beteenden och återta kontrollen över våra liv. Läk dig själv är en hyllning till den inre kraften vi alla bär - och kommer att förändra vårt sätt att närma oss psykisk hälsa och egenvård.

*

Nicole LePera är verksam inom holistisk psykologi, och utbildad vid Cornell University. Med utgångspunkt i sitt instagramkonto, @the.holistic.psychologist, har LePera spridit sin filosofi till miljoner människor världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Läk dig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Toppen, måste läsa/lyssna igen
    -, 11 augusti 2022

    En massa massa aha-upplevelse och bekräftande på en hel del jag upplever och känner på vad som krävs för läkning OCH att det är fullt möjligt att nå en sundare psykisk och fysisk livsstil. Insåg också att min resa redan börjat så nu bara fortsätta. Tack igen för en fantastisk bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nicole Lepera