Läk dig själv (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (320.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jessica Pellegrini
Utgivningsdatum
2021-10-05
Förlag
Mondial
ISBN
9789180021227

Läk dig själv Ljudbok

(24 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-05

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En revolutionerande metod för läkande som utgår från din inre kraft.

Som klinisk psykolog kände sig Nicole LePera frustrerad över den traditionella psykoterapins begränsningar. Hon ville göra mer för sina patienter, och för sig själv, och utformade en holistisk filosofi för psykisk, fysisk och andlig hälsa som utrustar människor med de verktyg som behövs för att läka på egen hand.

Läk dig själv är en oumbärlig guide för dig som vill skapa ett mer autentiskt och glädjefyllt liv. Genom att luta sig mot forskning inom många vetenskapliga fält hjälper LePera oss att förstå hur psykologiska trauman, ofta från vår barndom, påverkar inte bara våra psyken utan hela kroppen.

LePera erbjuder stöd och verktyg som gör det möjligt att bryta destruktiva beteenden och återta kontrollen över våra liv. Läk dig själv är en hyllning till den inre kraften vi alla bär - och kommer att förändra vårt sätt att närma oss psykisk hälsa och egenvård.

*

Nicole LePera är verksam inom holistisk psykologi, och utbildad vid Cornell University. Med utgångspunkt i sitt instagramkonto, @the.holistic.psychologist, har LePera spridit sin filosofi till miljoner människor världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Läk dig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra tips
  -, 22 januari 2024

  Den var upplysande och gav många bra tips.

 2. En ögonöppnare
  -, 15 augusti 2023

  En ögonöppnare att enklare börja arbeta med sig själv. Genom att bättre förstå vad som påverkat oss, när vi var så unga att vi inte själva förstod att det ens påverkade oss

 3. Härlig bok
  -, 22 april 2023

  Jag tyckte det var härligt med en bok som knyter ihop psykologi med neurologi, kost och andlighet, utan att bli flummig. Uppskattar särskilt hänvisningar till artiklar och forskning.

 4. Främst för trauma med föräldrarelationen
  Karin, 19 mars 2023

  Jag har hört gott om denna och blev väldigt besviken. Större delen av boken fokuserar på att komma genom trauma kopplade till föräldrarelationen. Har du trauma och/eller mentala sår som inte är kopplade till dina vårdnadshavare är det lite av boken som känns rätt.

 5. Toppen, måste läsa/lyssna igen
  -, 11 augusti 2022

  En massa massa aha-upplevelse och bekräftande på en hel del jag upplever och känner på vad som krävs för läkning OCH att det är fullt möjligt att nå en sundare psykisk och fysisk livsstil. Insåg också att min resa redan börjat så nu bara fortsätta. Tack igen för en fantastisk bok.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Nicole Lepera