Segra eller dö : ett reportage (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (249.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Håkan Julander
Utgivningsdatum
2022-05-16
Förlag
Mondial
ISBN
9789180021951
Segra eller dö : ett reportage (ljudbok)

Segra eller dö : ett reportage Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-16

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
För att förstå vår samtid måste man begripa det parti och den ideologi som satt djupast spår i den: Sverigedemokraterna och natio nalismen. Medan andra partier ägnar sig åt att flytta kommatecken i torra budgettexter erbjuder nationalismen en djupare mening, ett uppdrag på liv och död. Och det är inte tal om någon ytlig retorik, utan en revolt mot det mångkulturella Sverige där en femtedel av befolkningen är född utomlands.

Segra eller dö är berättelsen om en politisk rörelse som på fyra decennier gått från margi naliserad och våldsam till att knacka på dörren till regeringsmakten.

*

David Baas är journalist på Expressen. Han har granskat den nationella rörelsen i Sverige i över ett decennium och mottagit fler talet priser för sitt arbete.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Segra eller dö : ett reportage. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Viktig dokumentation
    Jämlikhet och solidaritet, 12 oktober 2022

    Angelägen sammanställning av SDs historia och drivkraften bakom den rörelse vi ser i flera länder. Kostymer och populistisk vältalighet ska inte tolkas som annat än medveten strävan om makten för att genomföra den fascistiska politiken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baas