På topplistor
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-01-24
Förlag
Mondial
Dimensioner
220 x 150 x 18 mm
Vikt
334 g
SAB
O
ISBN
9789180022071
Den sista striden (inbunden)

Den sista striden

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2023-01-24
273
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Michael Rawlinson var en av Sveriges främsta underrättelseofficerare, med topphemliga uppdrag över hela världen. Tills allt en dag rasade samman.

Efter att ha börjat gräva i en korruptionshärva på Balkan insjuknar Michael i en misstänkt förgiftning. Samtidigt som han kämpar för sitt liv tar uppdraget en plötslig vändning. Någon försöker röja undan spåren. Men efter vad? Och varför?

Den sista striden är historien om en av Sveriges hemligaste personer. Journalisten Nils Resare öppnar genom Michaels berättelse dörren till en värld märkt av konspirationsteorier, lögner och ren maffiaverksamhet. Genom unika källor får vi en sällsynt inblick i hur underrättelsearbete går till, och vad som händer när man kommer fel människor på spåren.

*

Nils Resare (f. 1963) är journalist och författare. Han har tidigare skrivit boken Mutor, makt och bistånd : JAS och Sydafrikaaffären samt nominerats till både Stora Journalistpriset och Guldspaden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den sista striden
  2. +
  3. Straff

De som köpt den här boken har ofta också köpt Straff av Ann-Helén Laestadius (inbunden).

Köp båda 2 för 502 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nils Resare

  • EU : världens största biståndsgivare

    Nils Resare

    Under senare år har biståndsfrågor debatterats livligt. EU-länderna är tillsammans med EU-kommissionen världens största biståndsgivare. EU är därmed en central aktör inom det internationella utvecklingssamarbetet. Inom EU spelar kommissionen en al...