Segra eller dö : ett reportage (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-05-16
Förlag
Mondial
ISBN
9789180022200
Segra eller dö : ett reportage (e-bok)

Segra eller dö : ett reportage E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-05-16

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
För att förstå vår samtid måste man begripa det parti och den ideologi som satt djupast spår i den: Sverigedemokraterna och natio nalismen. Medan andra partier ägnar sig åt att flytta kommatecken i torra budgettexter erbjuder nationalismen en djupare mening, ett uppdrag på liv och död. Och det är inte tal om någon ytlig retorik, utan en revolt mot det mångkulturella Sverige där en femtedel av befolkningen är född utomlands.

Segra eller dö är berättelsen om en politisk rörelse som på fyra decennier gått från margi naliserad och våldsam till att knacka på dörren till regeringsmakten.

*

David Baas är journalist på Expressen. Han har granskat den nationella rörelsen i Sverige i över ett decennium och mottagit fler talet priser för sitt arbete.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Segra eller dö : ett reportage. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gediget arbete
    BOF, 6 juli 2022

    David Baas har gjort ett gediget arbete. SD:s arbete med att putsa fasaden och rensa ut och ersätta de grövsta ordvalen förändrar inte det politiska budskapet. En viktig bok där David Baas avslöjar hur partiets ledning medvetet döljer sitt egentliga politiska budskap. Närmast komiskt blir det när David Baas beskriver delar av partiledningens vurm för det "fornnordiska" gillen med diverse inslag som skall föra tankarna till ett svunnet Sverige (som aldrig existerat). SD har inte glömt sina rö... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baas