Rädd för sanningen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (186.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Janne Josefsson
Utgivningsdatum
2022-11-09
Förlag
Mondial
ISBN
9789180022514
Rädd för sanningen (ljudbok)

Rädd för sanningen Ljudbok

(30 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-09

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
»Jag har blivit kallad många saker: Blodhund. Robin Hood. Moderatätare. Kommunist. Nazist. Men oavsett epitet har min ambition varit att berätta historier som säger någonting om samhället och vart vi är på väg.«

Janne Josefsson har ägnat i princip hela sitt liv åt jakten på sanningen och att avslöja maktmissbruk. Men var kommer drivkraften ifrån, och vad har karriären kostat honom?

I Rädd för sanningen vänder Janne Josefsson på linsen och konfronterar sig själv. Han ser tillbaka på reportagen han är mest stolt över, och dem han ångrar. Han tvingas också möta sin uppväxt och sin familjehistoria, och där finner han sanningar han lyckats dölja till och med för sig själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Rädd för sanningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Angelägen
  -, 20 maj 2023

  Gripande, engagerande och givetvis avslöjande. Tvinga makthavare att läsa/lyssna på en vettig människa i allt buller och bång. Janne for president.

 2. Så jäkla bra!
  -, 21 februari 2023

  En sån ärlig och brutal bok på många sätt. Tänk vilket skit som förekommer bakom kulisserna och vilken tur att det finns såna orädda journalister som Janne Josefsson och hans kollegor som gräver fram det. Jag säger bara LÄS!

 3. Intressant
  -, 12 december 2022

  Extra plus att Janne själv läser, tyvärr faller hans lässtil inte riktigt mig på läppen. Innehållet är dock intressant och ger perspektiv.

 4. Fängslande och viktig
  -, 2 december 2022

  Mycket spännande och viktig bok. De åsikter, reflektioner, insikter och kunskaper som förmedlas i boken är något som vi alla i samhället kanske borde reflektera en stund över. För den som uppskattar Janne Josefsson och hans arbete inom journalistiken är denna bok ett måste.

 5. Mitt liv Janne Josefsson
  -, 27 november 2022

  Ärligt talat om hans liv. Mycket fenomenalt berättat, mycket intressant.

Visa alla 5 recensioner