Landslaget enligt Lundh (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (243.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Landslaget enligt Lundh (del 1)
Inläsare
Olof Lundh
Utgivningsdatum
2021-02-10
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180060431
Landslaget enligt Lundh (ljudbok)

Landslaget enligt Lundh (ljudbok)

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-02-10

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Olof Lundh har följt herrlandslaget sedan slutet av 1990-talet och inte missat många träningspass. Nu kan du följa hans resa med laget som kan försätta nationen i trans och få människor att gå in i ett sorgearbete. Läs om konflikterna, agenterna, grupperingarna, stjärnorna, pamparna, mästerskapen och hur det kommer sig att Sveriges största folkrörelse väljer att lägga sina träningsläger i ett land som inte respekterar mänskliga rättigheter.

Det här är en rapport från pressläktaren och den mixade zonen, en titt bakom kulisserna och de vackra orden. Det här är 20 berättelser om Sveriges mest älskade landslag.

"Den är en spännande, lustfylld, intressant, avslöjande och ibland jävligt arg bok Olof vore inte Olof annars om svensk landslagsfotboll och sportjournalismens dystra framtid."

Mats Olsson, Expressen

"Beskrivningen av vuxenmobbningen inom landslaget är stundtals häpnadsväckande... boken blottlägger samma tystnadskultur och osunda maktstrukturer som de senaste årens granskning av Svenska Akademien och kulturföreningen Forum visat inom kulturvärlden... Lundhs bok är en pedagogisk och viktig redogörelse över förehavanden hos ett förbund i desperat behov av transparens."

Helsingborgs Dagblad

"Lundh är en jobbig jävel och en stor förebild... Få journalister har den erfarenheten och förmågan att förmedla den så lugnt, sakligt och proffsigt... Lundh gör sitt jobb strålande och boken ger mig mycket igenkänning ur ett journalistiskt perspektiv."

Bohuslänningen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Landslaget enligt Lundh. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Skön lyssning
    -, 16 december 2020

    Skön lyssning. Skulle vilja ha mer djup och bakom kulisserna information. Landslagsdelen var intressant

  2. Intressant med info bakom artiklar
    Ulf Linköping , 11 oktober 2020

    Mycket intressant för fotbollsälskare men kanske lite enformig med enbart Lundhs röst. Citaten från andra skulle behöva en annan bättre berättare för att få lyssnarboken att lyfta.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Olof Lundh