Isabella (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-05
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180060455

Isabella E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-11-05

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Redan som tonåring blev Isabella Löwengrip Sveriges största bloggare under namnet Blondinbella. Som tjugoåring drev hon flera stora bolag. Vid 28 års ålder blev hon utsedd till Sveriges mäktigaste näringslivskvinna. Hon hade då ett tiotal bolag med över 100 miljoner i omsättning och 30 anställda. Hon var på väg att erövra världen när allt kraschade. På bara några månader förlorade hon allt hon byggt upp och hamnade på psykakuten.

Det här är en ärlig och naken berättelse om hur det egentligen var under de framgångsrika åren. Hur det är att vara en människa som byggt upp en bild av sig själv i sociala medier som inte alltid stämmer med verkligheten. Men också ett försök att hitta den riktiga Isabella efter att ha levt som sin persona sedan tonåren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Isabella. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskar den här boken
    Li, 9 november 2021

    Vad man än tycker om Isabella kan man omöjligtvis inte känna sig stolt över henne när man läst hennes livshistoria. Rekommenderas starkt, jag läste den på 2 dagar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna