Månsystern : Tiggys bok (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
De sju systrarna (del 5)
Antal sidor
638
Utgivningsdatum
2020-11-17
Upplaga
1
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Gabriella Andersson
Originaltitel
The Moon Sister
Medarbetare
Pålsson, Ann (red.)
Dimensioner
200 x 124 x 40 mm
Vikt
512 g
SAB
Hce
ISBN
9789180061087
Månsystern : Tiggys bok (storpocket)

Månsystern : Tiggys bok

(157 röster)  |  Läs 14 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2020-11-17
149
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Månsystern är den femte delen i succéserien De sju systrarna som har förtrollat en hel värld.

Tiggy D"Aplièse verkar besitta en nästintill övernaturlig förmåga att läka och kommunicera med djur. Hon tar tjänst på det skotska godset Kinnaird, hos den gåtfulle och grubblande Charlie.

Där träffar hon även Chilly, en gammal romsk man som bekräftar att hon har helande krafter och att nyckeln till hennes förflutna finns i de magnifika grottorna utanför Sacromonte. Där föddes en flicka vid namn Lucía år 1912 som med tiden blev "La Candela", den mest framgångsrika flamencodansösen av sin tid.

När Tiggy inser hur hennes liv hänger samman med Lucías, faller många pusselbitar på plats.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Månsystern : Tiggys bok
 2. +
 3. Atlas : historien om Pa Salt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Atlas : historien om Pa Salt av Lucinda Riley, Harry Whittaker (inbunden).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av Månsystern : Tiggys bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fascinerande !

  Har snart läst 6 av de 7 böckerna i serien om de 7 systrarna av Lucinda Riley. Jag är helt betagen av berättelserna. Dessa "tegelstenar" innehåller allt jag kan önska och lite till! Känns som sanna berättelser eftersom det i texterna finns ständiga kopplingar till verkliga händelser o personer. Kan knappt sluta läsa trots att klockan många gånger passerat midnatt - tur att jag är pensionär!
  Bara så sorgligt att författarinnan avlidit... vilken utomordentlig begåvning hon var!

 2. Mycket läsvärd
  Ninis , 1 juli 2021

  En härlig bok som växer ju längre in i handlingen man kommer. Intressant att läsa om andra kulturer även när visst material är påhittat. Rekommenderas varmt.

 3. Som en saga
  Vallmo , 9 juni 2021

  En berättelse man verkligen fastnar i! Lugnt och behagligt tempo. Trevlig berättarstil med två parallella handlingar, en i nutid och en i dåtid. Spännande att följa den historiska handlingen fram till nutid. Intressant att få en inblick i olika länder och miljöer och berömda historiska personer. Dessutom mycket kärlek och dramatik och det gör ju inte boken sämre.

 4. Super
  Birgitta Stridfelt, 19 april 2021

  Alla sex böckerna har varit fantastiska att få följa var och ens historia och från de olika länder där dom har sina rötter. väntar med glädje på nr 7

 5. Flamencodans blandat med naturintresse
  Bia Dahl, 1 mars 2021

  Att åka till ett ensligt gods i Skottland för att ta hand om vildkatter, verkar inte så lockande. Men där uppstår en fin vänskap mellan två personer, som brinner för sitt jobb. Intressant att höra om grottorna i Sacromonte, som jag en gång har besökt och om livet där en gång. Jag hade dock lite svårt att förstå tjusningen med flamencodansen.

 6. Månsystern
  Irene, 7 februari 2021

  Rileys böcker är mycket lättlästa och intressanta. Adoptivsyskon som har en koppling till en stjärnbild. Adoptivsyskonen kommer från udda platser på jorden, söker sina rötter efter att adoptivfadern dött och efterlämnat gåtfulla ledtrådar. Kärlek och mystik.

 7. Serien
  Monica Norrman, 26 januari 2021

  Inte alls så bra som de tidigare i serien. Kändes som en annan författare. Använde namnen hela tiden, även när det var två personer.

 8. Rekommenderas varmt!
  Jenny B, 8 januari 2021

  Jag har läst alla böckerna om de sju systrarna. Alla är lika bra! Jag tycker att man ska läsa dem i turordning med Maias bok först. Sedan är man fast!
  Tiggys bok är en varm, fin berättelse om en stark nutida ung kvinna och hur hon lär känna sin historia. Mycket bra!

 9. Lucinda Rily har blivit min favorit
  Ulla Marita Viktoria Torin, 2 december 2020

  Efter att ha läst de övriga 4 böckerna om de 7 systrarna är jag helt begeistrad i Tiggys bok.
  Jag har dock bara gett den 4 stjärnor, för den är otroligt bra - men enl. min mening är Pärlsystern den absoulut bästa och då måste det finnas en extra stjärna för den.
  Jag rekommenderar att börja De 7 systrarna/Maias bok. Då har man bakgrunden klar. Sedan bygger alla övriga böcker i serien vidare var och en på sitt speciella sätt. De är eg. värda 5 stjärnor allihop (men Pärlsystern en halv extra stjjärna.

 10. Underbar serie!
  Louise Tjernström , 1 december 2020

  Jag älskar alla böckerna om systrarna! Helt underbara! Kan verkligen varmt rekommendera alla böcker om systrarna! Lucinda Riley har skrivit så bra att man vill inte lägga från sig boken.

 11. Intressant
  Birgitta Nylander, 4 november 2020

  En mycket intressant och fantastisk resa med olika upptäckter när man får följa Tiggy att hitta sina rötter. Många olika känslor.

 12. De Sju Systrarna
  Gro Björkung, 5 oktober 2020

  Alla böckerna är fantastiska! Man vill bara läsa och läsa...vilken fantastisk författare som kan tråckla ihop allt. Fasar för när man läst slutet i sista boken

 13. Toppenbok och en underbar författare!
  Kerstin Olofsson, 30 september 2020

  Helt suverän. Kunde inte släppa den. Har läst de tidigare böckerna. Väntar på nästa! Boken är skriven så man blir så nyfiken på hur det ska gå!

 14. Underbar serie.
  Lotta Bokmal, 30 september 2020

  Älskar hela denna serien. Längtar efter nästa. Om man vill läsa något riktigt bra ska man börja läsa denna serien.

Visa alla 14 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley