Kodnamn PAM (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
219
Utgivningsdatum
2022-03-15
Förlag
Bazar Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
328 g
SAB
Lz Malm, Petra
ISBN
9789180061117
Kodnamn PAM (häftad)

Kodnamn PAM

(16 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-03-15
239
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Petra Malm är den första kvinnliga operatören i specialförbandet SOG, inriktat på underrättelse och strid. Under kodnamnet PAM åker hon i över ett decennium på otaliga hemliga högriskuppdrag och det är först nu, som civil, som hon kan prata om delar av det hon upplevt som operatör.

Här berättar hon om operationer i krigsdrabbade länder, om svårigheten att vara kvinnlig pionjär i en manlig värld där man är maximalt utsatt och där kraven är nära gränsen för det möjliga. Men också om hur du som civil kan jobba med begrepp som är centrala inom det militära, som tillit, motivation och lojalitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kodnamn PAM
 2. +
 3. Peder Fredricson

De som köpt den här boken har ofta också köpt Peder Fredricson av Peder Fredricson, Lisen Lindahl (inbunden).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Kodnamn PAM. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Annorlunda bok
  Amanda (Dalarna), 18 maj 2023

  Sättet Petra skriver på är fantastiskt. Att hon säger att man ska slå igen boken och sätta av tid för att reflektera är något jag inte sett förr. Väldigt motiverade. Sättet man skriver på med detaljer och så är bra. Det känns som om man är mitt i storyn. Jag har inget dåligt att säga om denna bok. Har du inte läst den, gör det!

  Jag gillar även att det hoppar i berättelsen. Kan tycka att traditionella böcker kan bli lite långrandiga ibland. Just för att de följer en kronologisk ordning.

 2. Rörig
  Bertil Åke Hultgren, 4 juni 2022

  Inte vad man har förväntat sig. Hoppar hit och dit tidsmässigt Man hade förväbtat sig mera av hennis operativa tid i försvaret.

 3. Kunde bli mkt vassare!
  Mimma, 4 juni 2022

  Hade önskat den redigerad hårdare för att bli mer kärnfull. Biografi eller självhjälpsbok? Tycker den tappar i stringens och blir otydlig. Långt i från Pam själv. Men en berättelse om fantastisk kvinna!

 4. Intressant men lite rörig
  Hans Hedström, 9 maj 2022

  Innehållsmässigt intressant men hon hoppar lite fram och tillbaka mellan olika händelser vilket kändes lite irriterande.
  Jag föredrar när en författare återger en berättelse utan avbrott och i kronologisk ordning.

 5. En fantastisk historia och en personlig utmaning
  Charlotta Beckius (Falkenberg), 25 mars 2022

  Jag älskade boken! Petra är inspirerande som person och har en unik förmåga att berätta sin historia på, det känns som att man själv hamnar mitt i historien. Hon utmanar även läsaren till eftertanke och man kan komma på saker om sig själv och sitt eget liv om man tar sig tiden att reflektera. Detta är en bok jag skulle rekommendera alla att läsa. Jag fastnade direkt och hade svårt att släppa ifrån mig boken överhuvudtaget.

Visa alla 5 recensioner