De sju systrarna : Maias bok (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
De sju systrarna (del 1)
Utgivningsdatum
2021-01-05
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Gabriella Andersson
ISBN
9789180061148
De sju systrarna : Maias bok (e-bok)

De sju systrarna : Maias bok E-bok

(25 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-01-05

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Succéserien som har förtrollat en hel värld

De sju systrarna är den första delen i Lucinda Rileys succéserie som har förtrollat en hel värld. Maia D Aplièse har länge isolerat sig i sitt barndomshem, det vackra slottet Atlantis vid Genèvesjön. Men efter att hennes adoptivfar hastigt går bort förändras allt. När hennes fem systrar kommer hem för att ta farväl av fadern får de alla varsin ledtråd, en nyckel till deras förflutna. Maias ledtråd för henne till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro, där den äventyrslystna Izabela Bonifacio levde åttio år tidigare. Tillsammans med en brasiliansk författare avslöjar Maia sanningen om sitt ursprung och vågar äntligen öppna upp sig för kärleken.

Lucinda Riley föddes på Irland och efter en tidig karriär som skådespelerska inom film, teater och tv, skrev hon vid 24 års ålder sin första bok. Hennes romaner har översatts till 37 språk, sålts i 20 miljoner exemplar världen över och toppat både New York Times och Sunday Times bästsäljarlistor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De sju systrarna : Maias bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bladvändare
    Rydén Lorita, 1 september 2022

    Tvingade mig själv att lägga den ifrån mig på natten enbart för att jag ville ha kvar den!!!!! Köpte alla de fyra första efter varandra så nu tillåter inte finanserna nästa förrän denna månaden.

  2. Mycket bra och läsvärd...
    -, 26 januari 2021

    Mycket bra och läsvärd bok

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley