De sju systrarna : Maias bok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
De sju systrarna (del 1)
Antal sidor
539
Utgivningsdatum
2021-02-01
Upplaga
1
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Gabriella Andersson
Originaltitel
The Seven Sisters
Dimensioner
218 x 143 x 40 mm
Vikt
591 g
SAB
Hce
ISBN
9789180061636

De sju systrarna : Maias bok

(22 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-02-01
239
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Första boken i romansviten som förtrollat en hel värld handlar om adoptivsystern Maia, vars sökande efter sitt förflutna för henne till Brasilien.

Maia D Aplièse och hennes fem adoptivsystrar samlas i sitt barndomshem Atlantis, ett vackert slott vid Genevasjöns kust, efter att deras adoptivfar, den mystiske miljardären Pa Salt, har gått bort. Underligt nog har han redan begravts till havs, men varje syster tilldelas varsin ledtråd som ska vägleda henne i sökandet efter sitt ursprung.

Maias ledtråd leder henne till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro. Väl där börjar hon lägga samman pusselbitarna

Åttio år tidigare, 1927, under Rios Belle Epoque , planerar Izabela Bonifacios far för hennes giftermål in i aristokratin. Under tiden arbetar arkitekten Heitor da Silva Costa på en kristusstaty som ska kallas Cristo Redentor och behöver resa till Paris för att finna den rätta skulptören som kan färdigställa hans verk. Den äventyrslystna och passionerade Izabela övertalar sin far att låta henne följa med Heitor och hans familj till Europa innan sitt giftermål. Där, i Paul Landowskis studio utanför Paris och på de intima kaféerna i Montparnasse träffar hon den unga och ambitiösa skulptören Laurent Brouilly, och genast vet hon att hennes liv aldrig kommer bli sig likt.

De sju systrarna är den första boken i en unik, förtrollande serie om sju böcker baserad på legenden om Plejaderna, de sju systrarnas stjärnkonstellation, och Lucinda Riley visar sin talang för historieberättande som aldrig förut. Rättigheterna till en tv-serie har köpts.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. De sju systrarna : Maias bok
  2. +
  3. Stormsystern : Allys bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stormsystern : Allys bok av Lucinda Riley (storpocket).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De sju systrarna : Maias bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bladvändare.
    Träffen, 29 mars 2021

    Underhållande bok,som skapar nyfikenhet om hur det ska gå. Lättläst. Man fångas från första sidan. Glädje och sorg blandas på ett bra sätt. Den första boken gör att man gärna vill läsa de övriga.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley