Solsystern : Electras bok (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
De sju systrarna (del 6)
Antal sidor
762
Utgivningsdatum
2021-03-10
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Gabriella Andersson
Originaltitel
The Sun Sister
Dimensioner
200 x 125 x 38 mm
Vikt
591 g
SAB
Hce
ISBN
9789180061759

Solsystern : Electras bok

(112 röster)  |   Läs 5 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2021-03-10
135
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Solsystern är den sjätte delen i succéserien De sju systrarna som har förtrollat en hel värld.

På ytan verkar Electra D'Aplièse ha allt: hon är vacker, rik och berömd. Men faderns plötsliga död har rubbat hennes redan sköra sinnestillstånd och hon dövar smärtan med alkohol och droger. Så får hon ett brev från en främmande kvinna som hävdar att hon är hennes mormor ...

Sökandet efter hennes egen familjehistoria leder Electra till Afrika. År 1939 anländer Cecily Huntley-Morgan till Kenya efter att ha fått sitt hjärta krossat i New York. Där möter hon två människor som kommer att förändra hennes liv för all framtid: boskapsfarmaren Bill Forsythe, känd som den evige ungkarlen, och massajprinsessan Njala.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Solsystern : Electras bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En historielektion
  Isa, 24 februari 2023

  Jag har läst de föregående och hade faktiskt lite svårt att komma in i den här från början. Men de här böckerna äter sig in, man vill bara läsa. Fantastiskt bra skrivet.

 2. Solsystrarna
  Manuela Kamiyasu, 14 juni 2022

  Jag läser väldigt mycket, olika författare. Men solsystrarna är en av de bästa jag läst. Spännande intresant,och få färdas till olika kulturer.
  Kommer att rekommendera dessa böcker.

 3. Sju systrar serien
  Kerstin Mårtensson, 21 oktober 2021

  Alla böcker i serier "sju systrar"är jättebra tycker jag och det tycker även min man. Det är helt otroligt att hon kan skriva sju böcker som är så annorlunda och ändå lika på något sätt.

 4. Min favorit bok om systrarna
  Linda, 18 juli 2021

  Alla böckerna är fantastiska, men jag tror boken om Electra blev min favorit bok! Älskar att det pendlar mellan nutid och dåtid. Kan inte släppa boken, utan vill bara veta mer o fortsätta läsa!

 5. Den sjätte boken av sju
  Evbru, 16 april 2021

  Har precis börjat och som de andra böckerna blev jag fångad direkt. Böckerna skrivna i nu och dåtid vilket gör att det känns som man är med på resan

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley