36 frågor om kärlek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (324.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktor Åkerblom
Utgivningsdatum
2021-11-02
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180062206

36 frågor om kärlek Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-11-02

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kärlek är ingen vetenskap. Eller?

Dylan Lantz vill helst inte prata om att han snart fyller 30. Inte heller att han är singel, avskyr sitt jobb eller är usel på förhållanden. Efter att i ett svagt ögonblick slutit en pakt att hitta kärleken innan sin födelsedag accepterar han sin mammas förslag att gå på blinddejt. Då träffar han Nora.

Laddad med 36 frågor, som sägs vetenskapligt garantera bättre dejtinglycka, försöker han vinna hennes hjärta. Det finns bara två problem. Han har inte berättat om sin bror Max. Han har inte heller berättat för henne om Emma. Bästa kompisen som han delar lägenhet med och som hittills varit den viktigaste kvinnan i hans liv.

"36 frågor om kärlek" är en romantisk komedi fylld med humor, svärta och croissanter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 36 frågor om kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En sån pärla! ¿¿¿¿
    Kristina Dowling, 23 november 2021

    Åh att få avsluta den här underbara pärlan ute på morgonpromenaden i en rosa soluppgång över Irlands östkust var ren och skär lycka! Fantastiske Callum vilken bok du har skrivit! Det var sååå längesen jag läste feelgood och glömde den där varma och bubblande känslan i bröstet. Jag älskade att hänga med Dylan, Emma, Cilla, Sam och alla andra underbara karaktärer. Det är en bok fylld av längtan efter kärlek, om vänskap, familjeband och att våga möta ett ibland mörkt förflutet. Jag skrattade, ja... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Callum Bloodworth