Isabella (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2021-11-05
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180062541
Isabella (ljudbok)

Isabella Ljudbok

(37 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-11-05

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Redan som tonåring blev Isabella Löwengrip Sveriges största bloggare under namnet Blondinbella. Som tjugoåring drev hon flera stora bolag. Vid 28 års ålder blev hon utsedd till Sveriges mäktigaste näringslivskvinna. Hon hade då ett tiotal bolag med över 100 miljoner i omsättning och 30 anställda. Hon var på väg att erövra världen när allt kraschade. På bara några månader förlorade hon allt hon byggt upp och hamnade på psykakuten.

Det här är en ärlig och naken berättelse om hur det egentligen var under de framgångsrika åren. Hur det är att vara en människa som byggt upp en bild av sig själv i sociala medier som inte alltid stämmer med verkligheten. Men också ett försök att hitta den riktiga Isabella efter att ha levt som sin persona sedan tonåren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Isabella. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Naken, ärlig, utlämnande
  -, 6 maj 2022

  Fantastisk läsning om en stark, ung kvinna som slagits fram i livet med hjälp av sin skarpa hjärna. Allt emot sig och tog sig till toppen. Det bästa är ändå insikten senare i livet. Att läsa om tryggheten du hittat. Underbara Isabella, all lycka i livet önskar jag dig.

 2. Mycket bra!
  -, 11 mars 2022

  Fantastiskt välskriven bok som man inte kan sluta lyssna på.

 3. Gripande och naken
  -, 14 november 2021

  Otroligt fin och välskriven bok, känt mig ledsen, empatisk och framför allt inspirerad

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna