Den italienska flickan (ljudbok) NY
På topplistor
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (402.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2023-11-06
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Anna Thuresson
ISBN
9789180063227
Den italienska flickan (ljudbok)

Den italienska flickan Ljudbok

(130 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-11-06

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den italienska flickan är en dramatisk och gripande kärleksroman om Rosanna Menicis resa från Neapels bakgator till världens största operascener.

Rosanna Menici växer upp i Neapel, som dotter till fattiga, stränga och hårt arbetande föräldrar. Vid elva års ålder möter hon för första gången den begåvade operasångaren Roberto Rossini, mannen som kommer att förändra hennes liv. Under åren som följer flätas deras öden samman av den passion de känner för sången och av den allt uppslukande kärlek som uppstår mellan dem. En kärlek som kommer att få följder för alla som de älskar.

Med det sköna Italien som fond utspelar sig en oförglömlig kärlekshistoria om besatthet och svek, och den svåra utmaningen att finna sig själv och sin egen lycka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Den italienska flickan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Perfekta Lucinda
  Annelee, 25 november 2023

  Lika fantastisk som hennes övriga böcker, det går knappt att sluta lyssna på boken. Den är fullspäckad med händelser o känslor såsom bara hon kan skriva! Tack Lucinda, för alla böcker du skrivit!

 2. Fantastiskt!
  Ketty, 21 november 2023

  Vad ivrig att få veta hur det slutar men samtidigt ledsen när jag kom till sista sidan. Hoppas att Lucindas andra böcker översätts också

 3. Har det mesta!
  -, 19 november 2023

  En bok om romantik, tvivel, kärlek, sorg, svek och drömmar. Riley väver skickligt ihop alla trådar och det ger historien ett trovärdigt slut.

 4. Underbar bok
  veronicas_bok_bak_liv, 19 november 2023

  Rosanna växer upp i Neapel som dotter till fattiga, stränga och hårt arbetande föräldrar. Vid 11-års ålder möter hon för första gången den begåvade operasångaren Roberto, mannen som kommer förändra hennes liv. Under åren kommer deras liv och öden flätas samman av passion både till musiken och den kärlek som uppstår mellan dom, men det kommer även få stora och svåra följder.

  Åh som jag gillade denna bok. Jag fastnade direkt och den 14 timmar långa ljudboken kändes som ett par timmar... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Lucinda Riley