Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (398.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Edward Blom
Utgivningsdatum
2022-05-04
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180064620
Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor (ljudbok)

Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-04

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Edward Blom vet vad som krävs för ett gott liv... Han är väl skickad, behärskar ämnet till fullo och ger sig i kast med uppgiften med folkbildarens pedagogiska iver. Utan att för den skull blunda för komplikationerna... Han skriver lätt och ledigt och erbjuder nyttig läsning för yngre generationer som vuxit upp med föräldrar som skitit i traditionerna... "

Klas Östergren Svenska Dagbladet

Vad sjutton betyder jackett? När ska man anlända till en tillställning? Vilket är egentligen ditt brödfat, det till höger eller vänster?

Här får du svar på och förklaring till alla etikettfrågor du någonsin har grubblat över. Allt från middagsbjudningar, bordsskick och restaurangbesök till livets avgörande tillfällen som barndop, bröllop och begravningar.

I boken blandas det som fallit i glömska med helt nya företeelser där reglerna precis håller på att utformas. Edward förmedlar etikettens grundläggande väsen och de djupa principerna som ligger bakom.

Detta är boken för den som skall gifta sig, flytta hemifrån, börja studera eller för de som kommit upp i åren och redan har god kunskap om etikett. En bok fylld med roliga anekdoter och Edwards medryckande berättande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Edward Bloms etikettbok : Om konsten att umgås med människor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Informativ och lättsam
  Bokdjungeln , 12 juni 2022

  Jag har ibland befunnit mig i situationer där jag varit osäker på etiketten. Vad det är som har gällt på diverse tillställningar. Jag hade då gärna haft en bok liknande denna för att ta reda på just det.
  Nu har jag lyssnat på denna bok men jag kommer nog införskaffa den i fysisk upplaga då jag uppskattar att sitta och bläddra och hoppa mellan olika kapitel.
  Boken upplever jag är tydligt uppdelad och skriven på ett lättsamt sätt. Jag gillar att Blom även tagit med delar där han själv b... Läs hela recensionen

 2. Bra!
  Ali, 4 juni 2022

  Väldigt trevligt att Blom själv läst in ljudboken. Man lärde sig ett och annat. Då det är en guide med mycket information så måste man pausa och smälta då och då. Kul med anekdoter som ändå bryter av, och de hade gärna fått vara fler. Man får ju aldrig nog av Edward!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Edward Blom