Zoopojken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (293.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktor Åkerblom
Utgivningsdatum
2023-06-04
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180065450

Zoopojken Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-04

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Extremt underhållande, från början till slut!"

Nyhetsmorgon, TV4

Adam Vieri är en desillusionerad ung man som jobbar på en djurpark i Stockholm. Hans kärlek till djuren är stark, men han tvivlar på det etiska i att hålla dem instängda. När den nya chefen Camilla berättar att de ska ersätta tråkiga, nordiska djur med spännande, nya arter för att locka fler besökare växer sig hans farhågor allt större. Glädjestrålande avslöjar hon att lejon, gorillor och elefanter ska inhandlas av en konkursdrabbad cirkus. Men både Adam och djurens tidigare skötare Natalie är tveksamma till att parken verkligen är rätt plats för de nya djuren. Deras vänskap utvecklas till kärlek och tillsammans kommer de på en vansinnig plan för att rädda djuren från cirkusen och föra dem till friheten i Kenya.

Zoopojken är en tänkvärd och underhållande roman om frihet och fångenskap, djur och kärlek - och vilken skillnad en människa kan göra när hon verkligen bestämmer sig.

"Zoopojken är en oförglömlig läsupplevelse. ... Zoopojken är så mycket i en enda bok. Kärlek, drömmar, liv - med framför allt väcker den tankar om djurparkens nytta och skada. ... Läs - och ge sedan vidare till alla runtomkring dig så ni kan diskutera den. För Zoopojken släpper man inte taget om så lätt."

Barometern

"Romanen är en humoristisk blandning av äventyr och galen skröna. En strålande debut."

- BTJ, helhetsbetyg 5

"Underbara karaktärer, jag läste med ett leende på läpparna från första till sista sidan. Sverige har fått en egen Nick Hornby!"

- Johan Anderblad, författare och boktipsare i TV4

"En vansinnigt underhållande läsfest."

- Jonas Eklöf, chefsredaktör på Vi Läser
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »