Barnmorskorna 2 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (332.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Barnmorskorna (del 2)
Inläsare
Jessica Pellegrini
Utgivningsdatum
2024-02-01
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180066570

Barnmorskorna 2 Ljudbok

(23 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-02-01

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I dramaserien Barnmorskorna får du följa Rana, Lisen och Helen i deras vardag på Nya Södersjukhuset i Stockholm. Du får vara med på komplicerade förlossningar och följa med barnmorskorna bakom kulisserna - uppleva konflikter och flirtiga ögonkast, följa drömmen om egna barn, utmaningen att välja rätt väg i livet och kampen och viljan att orka. För i slutändan är det oslagbart - att ha ett yrke där man får vara med vid livets början.

I andra säsongen av Barnmorskorna välkomnas en ny chef till avdelningen och hoppet om att arbetsbördan ska lätta växer. Helen trasslar till det för sig, Rana fattar äntligen ett viktigt beslut och Lisen känner för första gången på länge att hon hör hemma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Barnmorskorna 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig berättelse om bb-avdelning
    -, 25 februari 2024

    En feelgood bok som är fängslande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristin Rohman

  • Barnmorskorna 1

    Kristin Rohman

    "Rana tycker att det är häftigt, något av det bästa med jobbet. Att en situation kan gå från dramatik, till panik, till total lycka och sedan till ett lugn. Allt inom bara några minuter. Ingen dag är den andra lik när man arbetar som barnmorska." ...