Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
201
Utgivningsdatum
2020-10-08
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
210 x 148 x 12 mm
Vikt
300 g
Komponenter
Paperback
SAB
Lz
ISBN
9789180072489
Jag ska förändra hela världen lilla mamma : om vägen till förändring ur ett yogiskt och självbiografiskt perspektiv (häftad)

Jag ska förändra hela världen lilla mamma : om vägen till förändring ur ett yogiskt och självbiografiskt perspektiv

Häftad Svenska, 2020-10-08
304
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Längtar du efter förändring, sanning och mod för att kunna ta det första steget? Då är Jag ska förändra hela världen lilla mamma om vägen till förändring ur ett yogiskt och självbiografiskt perspektiv en bok för dig. Genom sin egen hisnande och många gånger svåra livsberättelse ger oss yogaläraren Laila Svensson verktyg från yogans filosofi till förändring på riktigt. Laila berättar om hur hon genom sin uppväxt i en dysfunktionell familj och i ett liv fyllt av utmaningar och äventyr hela tiden har anat att det finns något annat bortom ego, tankar och konflikt.
När hon till slut fördjupade sig i yogan och framförallt yogans filosofi fick hon ord, verktyg och metoder inte bara för att läka, utan för att komma närmare sitt sanna jag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag ska förändra hela världen lilla mamma : om vägen till förändring ur ett yogiskt och självbiografiskt perspektiv
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 513 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Laila Svensson

  • Jag ska förändra hela världen lilla mamma

    Laila Svensson

    Längtar du efter förändring, sanning och mod för att kunna ta det första steget? Då är Jag ska förändra hela världen lilla mamma - om vägen till förändring ur ett yogiskt och självbiografiskt perspektiv en bok för dig. Genom sin egen hisnande och ...