Ögonblick av kaos (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-01-13
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789180073332
Ögonblick av kaos (e-bok)

Ögonblick av kaos (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-01-13
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
 • Skickas inom 11-20 vardagar (specialorder)
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
"Något hemskt kommer hända. Det känner jag på mig. Jag drömmer varje natt om hur min kropp står i lågor. Ser det som från utsidan. Gråter över att kroppen som brinner inte längre är min. Vaknar svettig, livrädd och helt säker på att det kommer ske på riktigt."

Jessicas ständiga sömnproblem blir bara värre. Orken tryter och humöret sjunker. Men hon ser till att hålla fasaden uppe. Och att alltid ha fullständig kontroll. Över både sig själv och sin omgivning.

Den enda som förstår henne är hennes nyinflyttade vän. De är båda lika ensamma och konstiga. Tillsammans börjar de, för att uthärda tillvaron, utforska något spännande och förbjudet.

Deras lek binder dem allt tajtare samman. Ända tills något händer och Jessica plötsligt inser att hon håller på att tappa kontrollen. Det är inte längre bara mardrömmarna som skrämmer henne.

Ögonblick av kaos är både en fristående och sammanlänkad del i en svit romaner som utforskar mörkret och skuggorna en familj och deras närmaste bär inom sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Markus Widegren

 • Alla bär en skugga

  Markus Widegren

  "Plötsligt låg Karl klarvaken. Något hade väckt honom ur hans oroliga sömn och han förstod att det inte bara var ödehusets förfallna väggar som knakade. Det var något som rörde sig därute i nattmörkret. Trots att han hade blockerat ytterdörre...

 • Ett sprucket kärl

  Markus Widegren

  "Smärtan trängdes undan från hennes medvetande för ett ögonblick och det enda som fortfarande existerade i hennes värld var det gråtande spädbarnet hon försökte skydda i sina armar. Vad som än hände skulle hon inte sluta springa förrän de var...