Kickar och Lugn (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-01-26
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789180073615

Kickar och Lugn E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-01-26
149
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Sander driver omkring i Milano. Det hade varit den bästa av tid för några ögonblick sen i Sverige. Antagligen så hade alla startat med de bästa av avsikter, desperata att känna någonting som var större än det utstakade. Ett sätt att hålla sig undan ekorrhjulet. Men folk hade börjat försvinna. Allt hade gått fort, som på ett ögonblick.

Vi blinkar alla bort sex sekunder av våra liv per minut och för varje gång vi öppnar ögonen är livet kortare, men det kan också se väldigt annorlunda ut.

Sanders ögon blinkade till där hemma i Sverige och det som hade varit dunkelt hade plötsligt förvandlats till pulserande liv. Mitt i ett sommarregn fann han en gud och hon dansade. Ögonen slöts, öppnades igen och Sander kände sig iakttagen och förföljd. Sex sekunder av en minut passerar och tunnelbanenedgången luktar ammoniak av gammalt piss. Med en pistol gömd under tröjan står han femton trappsteg ner när han blinkar igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karl Fredrik Gustafsson

  • Karl Fredrik. Vårkänslor och trädgårdsmagi

    Karl Fredrik Gustafsson

    Äntligen är trädgårdsgurun och favoritfloristen Karl Fredrik tillbaka med en ny bok! Den här gången tar han tillvara våren och alla fantastiska blommor den har att erbjuda. En bok fullproppad med både inspiration och steg för steg-tips, som hur du...

  • Karl Fredrik : mitt blomsterår på Österlen

    Karl Fredrik Gustafsson

    Karl Fredrik Gustafsson är floristen och trädgårdsmästaren från succéprogrammet "Karl Fredrik på Österlen". I den här boken delar han med sig av sin gedigna kunskap, från barndomen som växtnörd, till florist- och trädgårdsmästarutbildnin...