Utan vingar: Projekt Fjärilseffekten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-01-26
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789180074285
Utan vingar: Projekt Fjärilseffekten (e-bok)

Utan vingar: Projekt Fjärilseffekten E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-01-26
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Bland tidsresor och andra intrikata händelseförlopp, tillsammans med mer eller mindre osannolika karaktärer, genom ett sjukhuskomplex labyrintliknande korridorer i en febrig, ibland till synes osammanhängande verklighet fylld av agenter, dubbelagenter, perverterade läkare och professorer som utför hemliga, högst förbjudna experiment med katastrofala konsekvenser, i jakt på ett par borttappade (stulna?) skor och sidor med text som stundom verkar förlorade för alltid, hittar vi André. En förvirrad lite misslyckad individ och hans speciella förmåga att resa genom tid, rum och andra dimensioner.

Rapporter måste skrivas, samband måste hittas och tidshopp avlöses med avrapporteringar nere i sjukhusets kulvertar där Agenturen har sina kontor. Samtidigt som oskyldiga försökspersoner förpuppas i en avlägsen avdelning på sjukhuset och liken staplas på varandra i dess korridorer när krematorieugnarna inte hinner med.

Det är som att han är fångad i loop, en febrig skräckfylld dröm där en pandemi av högst besynnerlig art brutit ut och han är fast på ett sjukhus där situationen blir allt mer ohållbar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Nord

  • När tiden vilar i skuggan av ett träd

    Henrik Nord

    När livet sänker sig över en stilla existens i en gryning utan slut och vi som badar i smärtan av att befinna oss här sakta vaknar upp. Då blixtrar det förbi med ouppfyllda löften om att det en dag blir bättre. Tiden vilar i skuggan, medan allt de...