Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2021-01-28
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 148 x 17 mm
Vikt
420 g
Antal komponenter
1
Komponenter
425:B&W 5.83 x 8.27 in or 210 x 148 mm (A5) Perfect Bound on White w/Matte Lam
SAB
Hc
ISBN
9789180076388

Ön : eller drömmen som blev sann

Eller drmmen som blev sann

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-01-28
222
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna berättelse handlar om en ung man som mitt i sin karriär tog fyra veckors semester och reste till Grekland. Där fann han äventyret. Ett äventyr som skulle vara i fyra veckor var det tänkt. Men så blev det inte. Som inhyrd skeppare på en stor katamaran. Ägd av en känd finansman, seglade han gäster och värd runt bland de Grekiska öarna under ett antal år. För att sedan med sin gast och vän bli ägare till båten och med den övergå till att segla dag charter tills han vid en ensamsegling från Naxos mot Kalamata stöter på en ö, som inte finns. Som inte syns varken på sjökort eller avger radarbild. Det var så han fann sitt paradis. Sin kärlek och resten av sitt liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ön : eller drömmen som blev sann
 2. +
 3. 2084 och andra essäer

De som köpt den här boken har ofta också köpt 2084 och andra essäer av Sven-Lennart Skinnar (häftad).

Köp båda 2 för 392 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ön : eller drömmen som blev sann. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fyra ungdomars färd in i vuxenlivet. Utmärkt roman
  Claes, 30 juni 2021

  Jag tog upp Håkan Håkansviks roman Ön som ett mellanspel på de böcker jag just höll på att läsa. Efter tre sidor var jag helt såld. De andra böckerna fick ligga. Jag var tvungen att få veta hur det går. Så jag sträckläste boken från pärm till pärm på en vecka. Visserligen innehåller den mycket seglingstermer. Men bortser man från dessa(om man inte förstår dem)så är boken en stor behållning. Boken beskriver ett livsöde som lika gärna skulle kunna vara en dröm, som verklighet. Kanske ligger sanningen någonstans där emellan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Håkansvik

 • Ut ur verkligheten: Eller verkligheten

  Håkan Håkansvik

  Ut ur verkligheten. Ut ur verkligheten är en berättelse om en man och hans uppgörelse med verkligheten i mitten av 2000 talet. Den här berättelsens har grott i mitt huvud under en lång följd av år. Ibland har den formats under resor i landet. Där ...