Låt din självkänsla träda fram : konsten att älska dig själv oavsett vad (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2021-02-08
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
210 x 148 x 11 mm
Vikt
340 g
Komponenter
Paperback
SAB
Dokb
ISBN
9789180076401

Låt din självkänsla träda fram : konsten att älska dig själv oavsett vad

Häftad,  Svenska, 2021-02-08
264
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Allt fler människor upplever att de inte räcker till. Känslan av otillräcklighet skapar oro och ångest och leder då och då till utmattning och depression. Inte sällan också till självskadebeteenden och social isolering.

Varför är det så, när vi, i vår del av världen, egentligen har det bättre ställt än någonsin tidigare? Det finns exempelvis fler hjälpmedel, såsom mediciner, åtgärdsprogram och s.k. mentala tekniker för att komma över dessa obehagskänslor, men trots detta känner allt fler personer, i alla ålderskategorier, att de inte duger till som de är.

Det är ofta också oerhört svårt för människor som lever nära personer som plågas av dålig självkänsla, såsom föräldrar till tonåringar som inte längre har någon lust att leva, eller är totalt likgiltiga till det mesta.

Familjemedlemmar plågas oftast av att bara kunna stå vid sidan och se på. Det enda de vill är att de som de håller av mest av allt, ska kunna må bra och njuta av livet. Och de gör allt de kan för att ge kärlek, stötta och försöka hitta en lösning på de problem som dyker upp.

Dålig självkänsla står även i vägen för arbetsglädje, motivation, lust och driv. Att inte räcka till hindrar ofta människor från att göra sådant som de normalt tycker är väldigt kul.

Den här boken är till för att ge hopp till ungdomar, föräldrar och personer i alla åldrar med dålig självkänsla.

Du får bland annat ta del av min story och hur jag eliminerade min dåliga självkänsla när jag tittade åt en helt annan riktning än vi traditionellt gör idag.

Du kommer även att få läsa om Linnea, Sussi, Ellinora och Molly som upplevt en lång period av dålig självkänsla, men som numera fått livet tillbaka. Detta endast genom att förstå tre enkla, men fundamentala, principer (som beskrivs i boken).

De flesta känner någon med dålig självkänsla. Om du också har någon i din närhet, som du bryr dig extra mycket om, har du nu möjligheten att visa dem den här boken. Chansen är stor att de får sin livsglädje tillbaka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Låt din självkänsla träda fram : konsten att älska dig själv oavsett vad
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 493 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »