Navigera i ditt inre : hitta rätt bland tankar, känslor och instinktiva drivkrafter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2021-03-23
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
220 x 155 x 13 mm
Vikt
350 g
Antal komponenter
1
Komponenter
425:B&W 5.83 x 8.27 in or 210 x 148 mm (A5) Perfect Bound on White w/Matte Lam
SAB
Dokba
ISBN
9789180077071
Navigera i ditt inre : hitta rätt bland tankar, känslor och instinktiva drivkrafter (häftad)

Navigera i ditt inre : hitta rätt bland tankar, känslor och instinktiva drivkrafter

Hitta rtt bland tankar, knslor och instinktiva drivkrafter

Häftad Svenska, 2021-03-23
193
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den här boken lär dig skilja mellan tankar, känslor och instinktiva impulser. Ofta blandar vi ihop dem, vilket inte sällan leder till förvirring, frustration och inre eller yttre konflikter. Lika ofta försöker vi förneka, undertrycka eller frisera vår inre upplevelse, vilket också leder till problem. Men problemen och konflikterna uppstår bara för att vi inte har lärt oss möta och hantera dessa olika intryck för vad de är.

Det är som om vi hade det alldeles för varmt (för att solen skiner för fullt) eller alldeles för kallt (om nordanvinden blåser) - och så tror vi att enda sättet att förändra och påverka är att göra solen svalare och vinden varmare. Men i stället kan vi välja att jobba med naturens krafter och använda energin i det oönskade vädret för att skapa det vi vill ha. En solpanel kan driva en fläkt som svalkar oss. Ett vindkraftverk kan alstra energi till värme. När vi väl ser naturens energi för vad den är och anpassar oss till de förutsättningar som finns får vi plötsligt frihet att välja.

Lite så fungerar det med våra intelligenscenter och instinktiva drivkrafter också. Med den här boken vill jag göra två saker: dels förklara hur "vädret" inom oss fungerar, dels erbjuda "solpaneler och vindkraftverk" i form av övningar som gör att du kan få den där större friheten i ditt liv.

Boken kom till för att fylla ett tomrum i litteraturen kring Enneagrammets personlighetstypologi, men den är precis lika tillgänglig för dig som inte känner till eller är intresserad av personlighetstyperna. Med tydliga förklaringar, levande exempel och praktiska övningar får läsaren en förstahandsupplevelse av de inre resurser som tas upp, och guidas och steg för steg på vägen mot ett liv i större närvaro, medvetenhet och frihet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Navigera i ditt inre : hitta rätt bland tankar, känslor och instinktiva drivkrafter
  2. +
  3. Den röda tråden. Att hitta lagbundenheter, sammanhang och mening i sitt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den röda tråden. Att hitta lagbundenheter, samm... av Christhild Ritter (häftad).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cicci Lyckow Bäckman